”Abstrakt er det, der ser bort fra det umiddelbart givne og individuelle til fordel for det afledte og mere almene”

Vi laver mad med smagen i fokus! Enkelthed og kvalitet er første prioritet, finesserne følger lige efter. Hos os anretter vi ikke med pincetter, men sørger for at alt der bliver serveret, har fået den fornødne kærlighed.

Vores menukort tager udgangspunkt i det sæsonbetonede køkken. Vi tilbyder 3,5 og 7-retters menu, der skifter efter humør og sæson. Skal det hele gå op i en højere enhed, anbefaler vi vores drikkevaremenu der er tilpasset til maden.

 

Grøntsager fra Orkidegården med snert af jomfruhummer

Vesterhavsfisk med nye løg, brunet smør og nødder

Nye kartofler med syrlig bacon, løvstikke og solsikke

Sommerbuk med tomater og havgus

BBQ Gris fra Allan med hyldeblomst, hvideasparges og ærter

Ost

Jordbær med jordbær og ærteskud

 

Kokken bestemmer 3 retter 325,- med drikkevaremenu 525,-

Kokken bestemmer 5 retter 435,- med drikkevaremenu 755,-

Kokken bestemmer 7 retter 535,- med drikkevaremenu 955,-

 

A´ la carte

Grøntsager fra Orkidegården med snert af jomfruhummer 115,-

Vesterhavs fisk med nye løg, brunet smør og nødder 115,-

Nye kartofler med syrlig bacon, løvstikke og solsikke 115,-

Bøf bearnaise med fritter og grønt 225,-

Dagens Fangst med kartofler og masser grønt 215,-

Jordbær med jordbær og ærteskud 95,-

Gateau Marcel ”verdens bedste chokoladekage” med sorbet 85,-

En kugle vaniljeis lavet på gran cru vanilje 65,-

Børnefisk eller bøf med fritter og salat 145,-