Selskaber og fester
– i og ud af huset –

Vi synes, at selskaber skal skræddersyes,
så det passer til netop Jeres fest.
Derfor har vi som udgangspunkt ingen faste menuer,
men en masse forslag.
Disse forslag kan både serveres som buffet eller
selvstændige retter i en menu.
Sammensætningen er op til Jer og foregår i samarbejde med køkken, – og restaurantchefen.

Ønskes der livretter, som ikke er til at finde blandt forslagene,
så sig blot til, så klarer vi også den.

Som buffet
Minimum 20 personer

Der vælges min. 6 retter
Kr. 295,- pr. person

Ønskes ekstra retter
Forretter 45,- pr. ret.
Hovedretter 65,- pr. ret.
Desserter 45,- pr. ret.

Som menuer

Minimum 15 personer
3 retter 295,-
4 retter 365,-
5 retter 415,- 

Til alle vores kombinationer medfølger
variation af hjemmebagt brød og rørt smør.

 

Forretter

Røget lakserulle
Serveret med syltet agurk og rygeostcreme

Tempereret torsk

Med æblesalat, røgede mandler og grøn olie

Confiteret and
Med friske salater, hindbær marinade og sprødt skind

Lufttørret skinke
Serveret med oliven, tørrede tomater, nordisk pesto og syltede perleløg

Krabbeklør
Med aioli, citron og masser af dild

Capaccio af oksemørbrad
Med ristede nødder, kapers og brunet smør

Gratinerede jomfruhummere
Serveret på friske salater med aioli og brød –
45,- ekstra pr. Couv.

Varmrøget laks
Serveret med rygeost, radiser og dild

Stegt kulmule
Med grillet grønt og urter

Hel dampet laks (kun selskaber over 20 pers.)
Serveret med rejer, citron og mayo

Rørt tatar af okse
Serveret med marineret salat og syltede svampe

Bagt torsk
Serveret med æbleflæsk, æblesauce og persille

Hovedretter

Urtemarineret svinefilet
Serveret med bagt kartoffelpure og stegte rødder

Helstegt mørbrad
Serveret med saltdejsbagte selleri, syltede løg og kraftig sauce

Braiseret lammekølle
Med syltede svampe, citron og mynte

Vildt fra Funpark 

med årstidens grøntsager – merpris efter ønsker.

Bagt torsk
Serveret med persillerødder, smør og kartofler

Dampet rødspætte
Med gulerødder, selleri og fløde

Braiseret oksespidsbryst
Serveret med grov kartoffel, kraftig sauce og rodfrugter

Vildsvin
Med æble, timian, vilde bær og sellerimos

Bagt lange
Serveret med kål, sennep og fløde

Farseret svinemørbrad
Serveret med stegte kantareller i fløde og nye kartofler

Dampet laks
Serveret med bagte tomater, nye kartofler og chips

Langtidsstegt oksemørbrad
Med bagte rodfrugter, kartofler og kraftig oksesauce

Desserter

Citron tærter
Med marengs og bær

Chokoladekage
”verdens bedste” med vaniljesyltede pærer

Tre slags ost
Serveret med bærkompot og syltede abrikoser

Citronfromage
Med fløde, vanilje og karamel

Karamelliseret æblemousse
Serveret med æblesalat og brændte mandler

Nøddefragilite
Med fløde og jordbær

Chokolademousse

Serveret med langtidssyltede frugter

Vanilje panna cotta
Med friske bær og brændte hasselnødder

Karamelliseret æbletærte
Serveret med syrnet vaniljecreme

Køkkenchefens lagkage
Serveret med kærlighed og godt håndværk

Tuc kiksekage
Serveret med frisk flødeskum og friske bær

”Snickers” dessert

Natmad
Du vælger 85,-

Hotdog med kogte og ristede
Med ”dertilhørende”

Karrysuppe
Serveret med kylling, ris og piment
                             Pølsebord
Med et hav af tilbehør           Pølse- og ostebord (Tillæg 20,-)

Skipper Labskovs
Med hjemmesyltede rødbeder, brød og andet godt

To slags sandwich
Vi bestemmer, men modtager meget gerne ønsker J

Æggekage
Serveret med hele svineriet!

Det våde
Søde bobler 65,-
Vinen – Starter ved 265,-      

Kaffe ad libitum 35,-
Lidt sødt til kaffen 25,-
Likør 2 cl. 40,-
Cognac 2 cl. 55.-
Hancock Øl 33 cl. 38,-
Sodavand 33 cl. 30,-
Økologisk saft 33 cl. 34,-


Den samlet pakke
Velkomstdrink
3-retters menu
Vin, øl & vand ad libitum under middagen
Kaffe & Sødt
Natmad
  795,-