SKURMENU
Skurmenuen er noget vi gør, fordi vi ikke kan lade være 😉 Det er ikke bare en menu men en oplevelse!
I får serveret minimum 20 serveringer, som er fordelt på fire “halvlege”;
En tur i det grønne – fisk og skaldyr – forskelligt kød og dessertens verden.
I hver halvleg er der en smagning. Dvs. at vi smager råvarer op mod hinanden. Det kan f.eks. være tre slags kaviar, wagyu kød eller konventionelle grøntsager vs. økologisk. Fælles for smagningerne er, at det sætter tanker og dialog igang.
I menuen har vi sat os ned og fundet de ypperste råvarer i verden & der indgår blandt andet kaviar, japansk wagyu, trøffel, sorthummer, jomfruhummer og pighvar.
Kort sagt kan det umuligt gå galt! 🙂
Pris
Pris
2500,- inkl. vinmenu
3500,- inkl udvidet vinmenu
Bestilling af menu
Da konceptet kræver meget forberedelse samt tid, er det ikke hver dag, vi har mulighed for afholdelse.
Ønsker i en tur i skuret 😉 bedes i derfor altid kontakte os i god tid på tlf. 60219060 eller [email protected]
Der skal bestilles til minimum 4 personer og max 8, hvis man vel og mærke vil sidde i skuret.
Simon eller Lukas styrer slagets gang og er ved selskabet hele aftenen og fungere som vært, tjener, lærer og ikke mindst tilbereder alt maden foran jer, hvoraf hovedparten laves over bål.
Stemningen er uformel. Det hele handler om mad, smag, bål og den gode råvare.