Selskaber & fester
- i og ud af huset -
Vi mener, at selskaber skal skræddersyes,
så det passer til netop Jeres fest.
Vi har som udgangspunkt ingen faste menuer, men en masse forslag.
Disse forslag kan både serveres som buffet eller som servering.
Ønskes der livretter, som ikke er til at finde blandt forslagene,
så sig blot til, så klarer vi også den.
Pris
Som buffet
Minimum 25 personer
Der vælges min. 6 retter
Kr. 350,- pr. person
Ønskes ekstra retter
Forretter 65,- pr. ret.
Hovedretter 85,- pr. ret.
Desserter 65,- pr. ret.
Som menuer
Minimum 15 personer
3 retter 350,-
5 retter 490,-
7 retter 600,-
Natmad 95,-
Til alle vores kombinationer medfølger
variation af hjemmebagt brød og rørt smør.
Samlet pakker
“Den lille”
Velkomstbobler
3-retters menu
Vin, øl & vand ad libitum under middagen
Kaffe & sødt
Natmad
845,-
“Den mellem”
Velkomstbobler
3-retters menu
Vin, øl & vand ad libitum hele aften
Drinks ad libitum efter maden
Kaffe & sødt
Natmad
1100,-
“Den store”
Velkomstbobler + snacks
5-retters menu
Vin, øl & vand ad libitum hele aften
Drinks ad libitum efter maden
Kaffe & sødt
Natmad
1250,-
Forretter
Røget lakserulle
Serveret med syltet agurk og rygeostcreme
Tempereret torsk
Med æblesalat, røgede mandler og grøn olie
Confiteret and
Med friske salater, hindbær marinade og sprødt skind
Lufttørret skinke
Serveret med oliven, tørrede tomater, nordisk pesto og syltede perleløg
Krabbeklør
Med aioli, citron og masser af dild
Capaccio af oksemørbrad
Med ristede nødder, kapers og brunet smør
Gratinerede jomfruhummere
Serveret på friske salater med aioli og brød –
45,- ekstra pr. Couv.
Varmrøget laks
Serveret med rygeost, radiser og dild
Stegt kulmule
Med grillet grønt og urter
Hel dampet laks (kun selskaber over 20 pers.)
Serveret med rejer, citron og mayo
Rørt tatar af okse
Serveret med marineret salat og syltede svampe
Bagt torsk
Serveret med æbleflæsk, æblesauce og persille
Hovedretter
Urtemarineret svinefilet
Serveret med bagt kartoffelpure og stegte rødder
Helstegt mørbrad
Serveret med saltdejsbagte selleri, syltede løg og kraftig sauce
Braiseret lammekølle
Med syltede svampe, citron og mynte
Vildt fra Funpark
Med årstidens grøntsager
Bagt torsk
Serveret med persillerødder, smør og kartofler
Dampet rødspætte
Med gulerødder, selleri og fløde
Braiseret oksespidsbryst
Serveret med grov kartoffel, kraftig sauce og rodfrugter
Vildsvin
Med æble, timian, vilde bær og sellerimos
Bagt lange
Serveret med kål, sennep og fløde
Farseret svinemørbrad
Serveret med stegte kantareller i fløde og nye kartofler
Dampet laks
Serveret med bagte tomater, nye kartofler og chips
Langtidsstegt oksemørbrad
Med bagte rodfrugter, kartofler og kraftig oksesauce. +45,- i tillæg.
Desserter
Citron tærter
Med marengs og bær
Chokoladekage
”verdens bedste” med vaniljesyltede pærer
Tre slags ost
Serveret med bærkompot og syltede abrikoser
Citronfromage
Med fløde, vanilje og karamel
Karamelliseret æblemousse
Serveret med æblesalat og brændte mandler
Nøddefragilite
Med fløde og jordbær
Chokolademousse
Serveret med langtidssyltede frugter
Vanilje panna cotta
Med friske bær og brændte hasselnødder
Karamelliseret æbletærte
Serveret med syrnet vaniljecreme
Køkkenchefens lagkage
Serveret med kærlighed og godt håndværk
Tuc kiksekage
Serveret med frisk flødeskum og friske bær
”Snickers” dessert
Natmad
Hotdog med kogte og ristede
Med ”dertilhørende”
Karrysuppe
Serveret med kylling, ris og piment
Pølsebord
Med et hav af tilbehør
Pølse,- og ostebord (Tillæg 20,-)
Skipper Labskovs
Med hjemmesyltede rødbeder, brød og andet godt
To slags sandwich
Vi bestemmer, men modtager meget gerne ønsker J
Æggekage
Serveret med hele svineriet!
Det våde
Søde bobler 65,-
Vin – fra 325,-
Kaffe ad libitum 35,-
Lidt sødt til kaffen 35,-
Likør 2 cl. 40,-
Cognac 2 cl. 55.-
Hancock øl 33 cl. 38,-
Sodavand 33 cl. 35,-
Økologisk saft 33 cl. 34,-