En tur i skuret: En Kulinarisk Rejse hos Abstrakt

I får serveret minimum 20 serveringer, som er fordelt på fire “halvlege”;  En tur i det grønne – fisk og skaldyr – forskelligt kød og dessertens verden. 
I hver halvleg er der en smagning. Dvs. at vi smager råvarer op mod hinanden. Det kan f.eks. være tre slags kaviar, wagyu kød eller konventionelle grøntsager vs. økologisk. Fælles for smagningerne er, at det sætter tanker og dialog igang. 
I menuen har vi sat os ned og fundet de ypperste råvarer i verden & der indgår blandt andet kaviar, wagyu, trøffel, sorthummer, jomfruhummer og pighvar. 
Kort sagt kan det umuligt gå galt!
 
Pris
2500,- inkl. vinmenu
3500,- inkl opgraderet vinmenu
 
Bestilling af menu
Da konceptet kræver meget forberedelse samt tid, er det ikke hver dag, vi har mulighed for afholdelse.
Ønsker i en tur i skuret 😉 bedes i derfor altid kontakte os i god tid på tlf. 60219060 eller info@restaurantabstrakt.dk
 
Der skal bestilles til minimum 4 personer og max 8, hvis man vel og mærke vil sidde i skuret.
Simon eller Lukas styrer slagets gang og er ved selskabet hele aftenen og fungere som vært, tjener, lærer og ikke mindst tilbereder alt maden foran jer, hvoraf hovedparten laves over bål.
Stemningen er uformel. Det hele handler om mad, smag, bål og den gode råvare.